Poolside mingel. . .


Här grillas det KÖTT!


Mingel i nya lokalerna!


Lobban & Danne


lite fler bilder


NetStore 1 Annual Poolside BBQ

Hej Alla!

I fredags 28/8 hade vi invigningsfest på nya NetStore med kunder och bekanta. Det grillades, badades och var enlig min mening en superlyckad kväll. Tyvärr var vädret inte det bästa men man kan inte få allt!


NETSTORE BBQ 2009 - 1 Annual

Här kommer menyn inför fredagens tilldragelse på NetStore i Östra Grevie:

Förrätt:


Hooters chicken fingers med selleri och bluecheese dressing


Huvudrätt:

MEAT FEAST!


BBQ Tenderloin (Grillad Oxflié marinerad i Jack Daniels BBQ sås)


BBQ Pork Tenderloin (Grillad fläskfilé marinerad med Uncle jacks)

BBQ Blackend Chicken Fillet (Grillad Kyckling filé med cajun kryddning)


Bakedpotato

BBQ Corn on a cob


Några kalla såser och en varm whiskey sås


Efterrätt:


Glöm det, ingen kommer att orka efterrätt. . .


Sådär nu är den på sin plats!


Ska man grilla ska man göra det ordentligt!


Så här kan man oxo handla grill!

Var inne en sväng på en affär i Malmö vars namn jag inte kan säga. Där finner jag till min glädje att det pågår grill utförsäljning! Halva priset på grillen jag ville ha! Så det var bara att rulla mot kassan med en hel gasolgrill! Folk tittade lite grann kan ni tro! Kändes lite konstigt att komma med en grill istället för en kundvagn ha ha ha. . .

Hur jag fick hem den? 215215 transporter körde hem både mig och grillen!



På tal om distansarbete!

Några kunder undrade över hur jag verkar slita i mitt anletes svett! (ironi) Mnja men som egenföretagare får man arbeta nästa alltid. Man kan aldrig släppa det. Som anställd kan man kanske gå hem och koppla av arbetet. Sen har det ju att göra med vad man arbetar med. Det är svårt för en kassör på ICA att jobba hemmifrån! Tough Luck! Man får välja arbete med omsorg.

Min senaste inovation på golfklubbens drivingrange kan man beskåda nedan. Ett par enkla galvade stålvinklar så kan man ha laptopen uppe på ett smidigt sätt på drivingrangen! Mao flyttar jag kontoret dit jag vill och när jag vill. Det kan verka löjligt på ett sätt men jag tycker det är helt underbart. Mobilen i örat och kontoret bakom sig. . . På golfklubben träffar man dessutom massor med folk som jag känner från företagsvärlden i min omgivning. Bra nätverkande mao.


Fiske i Östra Grevie!


Fan så mycket enklare att fiska i Östra Grevie än i Helge Å! Fick upp 8 fiskar på en timme!


VICTORY! Vårt lag vann!


Vi fångade den notoriska gammelgäddan! NOT! Men vi fick iallafall upp en liten Mört! Äntligen! YES!



The movie!

Här kan man beskåda den fina naturen. . .

http://www.youtube.com/watch?v=RCCdSB_l06E


Glassbåten i Åhus!


Naturligtvis skulle ju ungen ha glass efter maten! Ligger en pråm på Åhus strandpromenad. Det var ingen liten historia den!



Nu har vi mellanlandat i tf. cabbyn och ska vila lite inför trålningen av å jävlen. Vi har köpt extra lina så nu ska alla drag i Ån sen ska vi köra upp och ner för åskrället tills vi får nått! Vi ger oss inte.

Vi har en egen campsång baserad på ullared låten! na na na na na na naaaaa det var jag och Daniel som skulle åka till Helge å för det skulle va så bra, när vi kom dit så var det Stängt när det skulle va så bra. . . na na na na na na na na na na naaaaa TÖM Å jävlen bygg ut vattenkraften sterilisera alla fiskar na na na nana na na. . .

Vi ger oss aldrig - YES we can!

Lunch i Åhus Marina


Danne har koll han!


Imorse skulle Danne fixa frukosten medans jag var och duschade! Så här såg det ut när jag kom tillbaka! MOHAHAHAHA!


Så kan man bo!


Resan gick som sagt till Åhus!

Många fina båtar och en trevlig hamnpromenad. Dessutom en hel del coola hus längs stranden och kanalen när man närmade sig Åhus.


Dagens utflykt!

Från Helge å går en kanal upp till Åhus hamn. Den är smal och det var mycket längre än vad man kunde tro. Det tog ungefär en timme att köra dit och en timme hem. Fantastisk naturupplevelse! Förutom en massa fisk som slog överallt ,utan att vilja ta våra agn, så fick vi se den största rovfågel som jag någonsin sett i Sverige. Hmm undra vad det var. Någon form av brunaktig örn var det iallafall. Nedan följer kanalen.

Efter ungf 1/3 av streckan når man en restaurang som heter Rökeriet. Strax innan Åhus mao. Där serverade man både Barnhamburgare och Schnitzel med en rejäl klyfta honugsmelon! (kocken måste fått spel) Dessutom kokta potatis till bägge anrättningarna! Nåväl trevligt ändå. Bara att lägga till vid deras brygga för att sedermera traska genom deras fruktträdgård upp till restaurangen.

Nu e jag jävligt trött och Danne har gått och lagt sig i sin säng. Nä vila. . .


Soluppgång! Episkt!


Soluppgång! Episkt!

Men ännu ingen fisk! Men de ska upp om vi så ska tråla hela Helge Å med bottentrål! Så det så. . .


06.00 Magiskt!


Kan det bli bättre?

Vindstilla, solnedgång, 20 grader och lite fisk! Perfekt!


SÅ metar man!


Inredningen är lätt, hmm, rustik!


Styrman!


Tillförordnad Cabby!


Presidenten!


Kingen!


Helge Å är besegrad!

Dock ingen fisk ännu men Base Camp är uppsatt och en lång tur i båten är genomförd! Danne är glad som en speleman och har fått provköra båten lite. Nedan följer lite bilder.

POWER Streetfinals Reunion! - Semester!

Power Streetfinals Reunion - Blev en hellyckad tillställning och har vuxit med ca 20% från förra året! Synd bara att folk inte fattar att man kan stanna till på söndagen! kl 20.00 drog vi igen tältet då alla åkt hem.

Nu sticker jag och Danne till Åhus för att campa - fiska - köra båt i tre dagar! Ikväll ska vi fiska kräftor bland annat! Gött! Vi ska hit:


Kräftor - Räkor - Oxfilé och Husvagnar!

Hej hopp vilket väder! 25 grader i skugan. Har precis sprungit en halv mil och sen direkt plums i poolen! Damit vad skönt det är när man är svettig som en GNU att hoppa i det skönt svalkande 29 gradiga vattnet! (badbar temperatur mao).

Igår tränade jag på fm, sen golfbanan, därefter en golf runda, med kunder, som blev avkortad till 9 hål eftersom jag glömt att jag skulle på räkfrossa på puben i Höllviken. Jag räkor? Nope ---> OXFILÈ såklart. . . Att peta på skaldjur i evigheter är inte min melodi. Bättre med en fin lite entreé med Buffalowings och sen huvudrätt.

På tal om skaldjur! På söndag efter POWER Streetfinals Reunion så sticker jag och grabben till Helge Å camping  för att inta denna husvagn:


Vid bryggan ligger en båt med 25 HK som vi hyrt för att kunna fiska. Planen är att  fånga någon sån här:



Så på söndagen åker buren i nått vattenhål och sen får vi se. Förmodligen får vi inte upp någonting men det är ändå spännande! När jag var grabb tyckte jag det var skitkul att fiska kräftor! Såklart ska Danne få testa det. Spännande som sagt! Sen får vi se om vi fått något på måndag morgon! har vi det kan vi ju ställa till med världens minsta kräftskiva på måndagskvällen! Hmm kanske ska köpa en såndär handhåv. . .

Naturligtvis ska vi försöka fånga en och en annan fisk med.

Resan till Helge Å camping börjar på söndag och avslutas på onsdagen. . .

Hur lätt det är att fördärva en Människa!

Igår. . . .

Ring ring. . .

- Tjenare det är jag

- Tjenare

- Vad gör du?

- På Golfklubben

- Cool kan jag komma dit?

- Javisst. . .

2 timmar senare hade den där färdärvade köpt golfhandske, golfskor, utbildningspaket med Pro (6 lektioner), teori kurs osv osv. Imorgon första lektionen och inköp av golfset??

Hon tittade lite surt på mig tror jag. . . .


RSS 2.0