Taktik & eftersnack

Här pågår avanserad analys och teknisk genomgång av de 18 hålen. Naturligtvis med lite olika drycker. Alla var mer eller mindre missnöjda med sitt spel men det hör väl till.

Händelser under rundan som lyftes fram som spektakulära!

- Peters fantastiska slag från tee på 12'e som gick -1.6 cm från utslaget!

- Salles försök att mörda Peter med sin golfvagn i en kraftig backe där han helt sonika släppte vagnen för att den skulle rulla ner i dalen. Det gick sådär vagnen ändrade kurs och höll på att torpodera Peter bakifrån i hög hastighet.

- Min förkärlek till att försöka fiska med hjälp av golfboll. "ska slåihjäl fiskjävlarna"

- Rickard tyckte också om vatten kom man fram till.



Vinnaren! Rickard Stein

Rickard tog hem segern i första årets RCSP! Grattis till detta! En pokal av grandiost format och en flaska calvados som han själv betalat! (Alla glömde ge honom pengar för priset ha ha)

Han låg några futtiga poäng före Salle och Peter, själv kom jag som planerat på sista plats efter en hedervärd insatts där jag ledde grovt efter 12'e men sen fick i mig en förgiftad korv i restaurangen som gjorde att jag sökte mig till vattenhinder där jag kunde hitta dem. (Vattusjuka??)



RCSP 2009

Rickard "kocken" Stein och Salvatore (glasskiosken) Milatello syns här på 13'e Tee.



Golf Tävlingen RCSP den 26/9

Året var 2009 tyskarna stod vid gränsen, nä inte riktigt men fyra snubbar drog till Tegelberga Golfklubb för att göra upp om pokalen och priserna i vår första RCSP tävling. (Rickard, Christer, Salle och Peter) Det var blåsigt och regnet hängde i luften. Men vi klarade oss från nederbörd och kunde efter 18 spelade hål, glada och trötta, utse en vinnare!

Alla har mer eller mindre lärt känna varandra på MECA Raceway och där har stundtals golf diskussionerna påmint om fiskarhistorier där "armarna inte räckte till"! Där av denna nya årliga tradition.


Ny version på YouTube

De har ändrat så man får inte ladda upp mer än 10 minuter film på youtube här kommer en rumphuggen version:

http://www.youtube.com/watch?v=oEKgfGuG-fw

Moppe Run #10 i Östra Grevie

Jag och Martin avnjöt detta evenemang med god ost och ett fin fint vin!

Missa inte filmen av evenemanget nedan. . .

http://www.youtube.com/watch?v=kBTIDkTaT3w

Flakamoppe. . .


DR Olsson!

Östra Grevie Moppe Run #10 betraktas från garageuppfarten!

Filmer och intervjuver kommer på YouTube senare. . .


All setup för #10 Östra Grevie Mopperun


En liten detalj. . .

JoDå så att. . .

Nu har jag bestämt mig. Efter nogrant övervägande lägger jag från och med nu ned mitt engagemang för, i och runt dragracing. Mitt företag tar 100% kapacitet och resterande (ca 90%) av min kapacitet tänker jag lägga på andra aktiviteter.

Jag känner att jag prioriterar DR allt lägre (ikväll måste jag t.ex. ut till en kund och byta en server, något som aldrig tidigare har gått före DR) och därför tycker jag inte att jag ska ta plats utan låter någon annan ta staffetpinnen i SDA. Vem som är rätt person får avgöras på nästa SDA årsmöte eller av SRIF. I SRIF sitter jag som vice ordförande och ledamot detta och nästa år. Där kommer jag att stanna tills jag återfått de pengar som SRIF är skyldig mig. Efter det kommer jag förmodligen att lämna även denna post. Avgörande för detta blir nästa årsmöte i SRIF.

Ha det bra och lycka till med utvecklingen av Dragracingen i Europa. Kanske ses vi på någon bana när jag köpt en ball bil !!

En längre förklaring kommer att komma i antingen digitalform eller i pappers format. Kanske kommer det i framtiden ut en bok om MECA Raceways! Vem vet. . .


MVH / Christer Håård


HEPP! En Eagel!

LOL! Idag min första EAGEL någonsin! (dvs ett slag under par)

Har monterat upp en dator på golfklubben idag som ska visa väderinformationen 24/7 och nä det innebär inte att jag inte arbetat och tjänat pengar. Det pågår oavbrutet. . .

Sen att man spelar golf betyder inte att man inte kan tycka om dragracing. . . mitt intresse är oförändrat för denna ädla sport!

RSS 2.0