Jag har såklart ett fäste till laptopen i bilen med

Såklart måste man kunna jobba var man är! Dockningsstationen sitter i fästet vilket gör att det är lätt att ta i och ur datorn ur bilen.



Tränar!

Ska cyckla 1.5 mil nu på lunchen.

Kollar mailen samtidigt, naturligtvis har man byggt ett fäste till laptopen på träningscyckeln. . .



På banan igen. . .

Pressvisning i tältet nu. . .

AAARGH!

Nu får jag köra till banan och hämta biljetter.
Köra tillbaka till NetStore och skriva ut dem.
Sen köra till däckcenter i Vellinge och lämna dem eftersom Dekkpartner är storsponsor och de ska ha stormöte i Norge till helgen. . .

Sen får jag väl tid att jobba några minuter innan det är dax att köra tillbaka till banan för pressvisning kl 18.30

Väderprognos! Vilken helg det verkar bli!

Kolla in väderprognosen inför helgen. . .!!!


En av våra leverantörer ringde. . .

"Vad är det som händer? Har ni fått försäljningsfnatt?" ha ha

Nytt försäljningsrekord för nya NetStore!

Verkar som om att kunderna börjar vakna till liv så sakta. Audiodev beställde något för första gången på länge plus en massa andra kunder. Hmm. . .

51 mail skickade och klockan är bara 4

Skulle leta efter en sak i mina skickade mail. 51 st har jag skickat idag! och då räknar jag inte in gruppmailen till SDA styrelsen och SRIF styrelsen.

Det är inför tävlingen i helgen, det är lätt hektiskt sen är det en hel del kundmail faktiskt! Ovanligt! Säkert en 10 kundmail!!

www.netstore.se



Sliter som ett djur. . .

Ännu en halv arbetsdag till Dragracing . . . GRRRR. . .

Men jag säljer som attan!

www.netstore.se

Annons inför helgen. . .



Går i CITY torsdag & fredag

Pressreleasen gick ut idag

Till helgen är det dax för årets största Dragracingtävling på MECA Raceway i Malmö hamn. Nästan 160 team kommer för att plocka poäng i det Skandinaviska mästerskapet TOYO Tires Scandinavian Dragracing Series! Deltagare från hela Skandinavien är anmälda och ett nytt Svenskt rekord har slagits redan innan tävlingarna drar igång. Det är fler anmälda i Kungaklassen Top Doorslammer än någonsin tidigare! 29 team har anmält sig och kvalificeringen som sker på fredag och lördag kommer att bli stentuff! Det finns nämligen bara 16 platser i söndagens finaler. När söndagen kommer så är 13 team redan utslagna. Så snacka om att det kommer att bli ett getingbo i kvalet.

Top Doorslammer är klassen där man har ca 3000 hästkrafter i bilarna och kör 0-100 Km/h på under en sekund. Efter 201 meter ligger hastigheten på ca 300 km/h! Vi förväntar oss att få se MECA Raceways allra första 3 sekunders tid den kommande helgen. Rekordet sedan tidigare ligger på 4.014 sekunder.

Malmösonen Adam Flamholc har lämnat EM serien där han deltog förra året för att i år försöka ta hem det Skandinaviskamästerskapet. Adam är från Limhamn och ställer upp med en ny bil för säsongen, som han importerat från USA. Hans team Glueharbor Racing satsar stenhårt på den kommande säsongen och kommer att deltaga på alla tävlingarna från Piteå i Norr till Malmö i söder. 

Vi har pressvisning nu på onsdag på MECA Raceway kl 18.30 i det stora restaurangtältet. Adam och hans team kommer då att finnas på plats och många andra team kommer också att finnas i depån redan på onsdagens test & tune. Många gör så för att hinna testa sina bilar och motorcyklar innan tävlingen.


Poolen har äntligen nått badbar temperatur!

30 grader nu och helt underbart skönt att tummla runt som en delfin, ok då, valross. . . :)

SDA möte ikväll

Om en stund är det dax för möte i Scandinavian Dragracing Association där jag är ledamot. Ikväll ska vi bland annat dryfta nya hemsidan och lite andra puckar.

SDA jobbet bar frukt kan man väl tycka!

Hej folks!

Det kan låta konstigt men, hur bra är inte den nya SP strategin! Det har ju fungerat klockrent! Nu har vi "bara" 151 anmälda och har plötsligt en mycket mer hanterbar tävling! Alla kommer att få plats i depån och de fetaste klasserna har massor med anmälda! Tänk er kvalet fredag - lördag! Vilket getingbo det kommer att bli!

Jr Dragster250  11  27
Street800   9  27
ET Super Pro800   9  27
Pro Street1500  21  27
Stock/Super Stock800     3  27
Competition1500   7  27
Top Doorslammer1500  29  37
Jr Dragbike250  10  27
Twin Bike600   5  27
Street Bike600   0  27
Super Gas Bike600  21  27
Pro Twin Bike600   6  27
Pro Street Bike600  12  27
Top Eliminator600   8  27


 Jätte coolt startfält. . .

29 TOP DOORSLAMMER TEAM ANMÄLDA!

Jesus det måste vara Svensktrekord i dörrskramlare på en och samma tävling! Kan inte en till anmäla sig så vi kommer upp i 30 ekipage?! Vilken fight det kommer att bli i kvalet! Första 3 sekunders repan kommer garanterat nästa helg!

29 st Top Doorslammers ska fightas om 16 platser i stegen! Snacka om spänning! oj oj oj. . .


Nya depåkartan klar

Så nu är den nya depåkartan klar för säsongen 2009. MR Depå dvs Peter har berättat vad som skulle ändras och jag har mekat ett nytt original som jag skickat till Per Johan för tryck nu.

Nu ska jag fortsätta på pressreleasen. . . Måste ringa Adam Flamholc och få lite info.

Så nu ska bara plåtslagaren komma så är det klart!



Inte hundra färdig men nästan, nu ska det plåtas och sen är det lite jobb kvar på insidan.

Då var det dax att Grilla lite!



Äkta Louisiana slow BBQ. . . Det godaste receptet på Ribbs kommer här direkt i från Tod Wilburs bok om "the most secret restaurant recepies in the world":

För att göra riktiga amerikanska BBQ ribbs gör man så här.

Köp kamben hos den lokala slakataren eller beställ på ICA.
Marinera i valfri BBQ sås, jag kommer att lägga ut ett recept här senare på Tony Romas (a place for ribbs) original BBQ sauce.
Tag ungsfolie
Wrappa in varje rack i ungsfolie med förslutningen uppåt det ska vara tätt.
Fyll en ungsform med ett lager med BBQ RIBBS folie paket
Sätt ungnen på 100 - 120 grader och låt dem vara inne i minst två timmar eller tills att köttet krupit tillbaka 5-10mm (man ser alltså 5-10mm ben på varje sida) Var inte otålig det kan ta upp till 4 timmar. Ibland misslyckas man då köttet har för dålig kvalité eller ugnen är för varm eller kall. Det är lite pill men när man väl lärt sign går det som en dans.
När köttet dragit sig tillbaka som ovan så är det klart.
På med mer bbq sauce.
Släng på grillen för att få rätt grillsmak och färg. . . 5 - 10 minuter
på med mer BBQ sås

Klart

Vad som händer när man bakar ribbsen i ungsfolie lååångsamt är att:

1. Köttet lossnar nästan från benen

2. Marinaden "kokas" in i kötet

3. De får gosa i sin egen vätska i ca två timmar


Det blir fantastiskt gott!

Orkar jag ska jag slänga ut receptet på HOOTERS Kycklingvingar i veckan. Busenkelt och gotti gott gott. . .

Naturligtvis ´grillar jag på en Webber Grill mer om detta här: http://www.youtube.com/watch?v=d7wmZQRKS6I&feature=channel_page


Bilsport hörde av sig

Igår ringde Claes Nilsson, gudabenådad fotograf som frilansar åt bilsport osv osv. . . De vill göra en artikel om mig och Dragracing. Kan bli kul att se vad de ska hitta på.


Pressreleaser

Så, nu sitter jag och slipar på pressreleaserna inför MMR Nationals. . .

Här bygger vi nya NetStore 2.0


Mer pool. . .


Pool invigning



22 grader i poolen nu brrr, men det skiter barnen i. . .

Film

Lite roliga bilder från Bikeweek finns här:

http://www.youtube.com/watch?v=d7wmZQRKS6I&feature=channel_page

Poolstart 2009



Nu drar jag igång poolen! Snart ska det vara 30 grader i vattnet. Kanske redan till helgen!

På tal om alkohol

Pratade med kommunen igår om vårt alkoholtillstånd på banan. Det är sista året vi får ett tillfälligt tillstånd då de är just det. Tillfälliga tillstånd. De betecknar vår verksamhet som permanent och det är ju bra att någon på kommunen ser det så. Detta innebär att vi måste se till att få Hot Rod Diner att bli livsmedelsklassat för hantering av råttkött och skalade rotfrukter (det står faktiskt så i lagen). Jag tycker vi drar igång det projektet direkt då det är mycket billigare att få permanent tillstånd.

Jätte dealen är på G

Slutgiltig upphandling av 60 st 19" datorer blir i mitten på juni. 99,99% klart!


Alkohol

Sådärja! Nu är alla alkoholtillstånd klara. Pratade med kommunen precis. Så nu ska det vara på remis till polisen så är det klappat och klart.

kvp

Pratade med Kenneth Larsson på kvällsposten nu. Han ska köra ett reportage om mmr nats nästa vecka. Så var det också klart. . .

Annonsen till

Så var annonsen klar till Metro. . . kan beskådas på www.srif.se

Spännande!

Väntar besked från ett jätteprojekt idag. Om allt går bra kommer det att bli den största ordern i NetStores historia. (om man räknar bägge företagens livstid då :)

www.NetStore.se

Jobba? Nä då. . .

Ja så var det då onsdagen innan årets största tävling på MECA Raceway i Malmö! Dessutom är det som sagt onsdag och någon måste få ut information till alla om allt. Så nu har man lite att hitta på.

SMS ska skickas ut till alla nu. . . Men jag har inte fått listorna från Motormässan ännu. Stefan hallå! :)

Annonser har jag gjort för att pusha denna onsdagen de har gått i tidningen CITY igår och idag. Två halvsidor!  Tack CITY! Vi får dem gratis av CITY för de sponsrar MECA Raceway med det. En gammal kontakt från Kvällsposten blev ju lägligt vd för den nya gratistidningen som ges ut på samma platser som Metro här i skåne.

Annonser ska nu skapas för Metro, Kvällsposten och CITY inför nästa helg. De ringde från Metro precis och sa att de behöver annonsen idag eftersom det är helg på gång. FAN! Jag som tänkte jobba idag. . .

Det är ingen lek detta med annonserna eftersom att de ska gå i tre olika tidningar så måste jag skapa tre olika annonser då de har olika format alla. CITY är en liggande halvsida, KVP 1/4 sida och Metro nästan en helsida.

Sen måste jag spåna samman en pressrelease som ska ut på alla håll och kanter. Får väl bli något om Malmö sonen Adam Flamholc som nu ska försöka ta hem Skandinaviska mästerskapet i TOP DOORSLAMMER! Det tycker tidningarna om. . .

Måste rodda med sprittillståndet också idag så jag kan beställa ölen från Carlsberg. Service killen skulle ringa om pumparna argh!

Ja just det måste fixa med bygglovet till tältet också, det behöver kompletteras. Nu ringde Åsa från CITY hon hade inte fått sitt sponsor paket och har därmed inga fribiljetter. Hmmm ett snabbt sms till vakten så ska hon väl komma in.

lite puckar

Ja så sitter man i skiten igen då. . .

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0