Martin Luther!

Hittade detta citat på facebook! Ha ha ha det var andra tider då. . .

"Kvinnor borde stanna i hemmet - deras utformning indikerar detta då de har breda höfter och stort fundament att sitta på. Män däremot har breda skuldror och smala höfter och besitter därför intelligens."


Man kan om man vill!


Vem är det som sagt att man inte kan spela golf och jobba samtidigt?!


Promotar POWER Streetfinals Reunion!

Här är annonsen som kommer att gå i kvällsposten den 2, 5 och 6 augusti.


Lite golf idag då!

På bilden syns från vänster Daniel, Chilly och Casper (Dannes kompisar)
Chilly tyckte mycket om Söderslätts Golfklubb där fanns stora gräsytor och
mycket bollar. . . Dessutom god mat såsom fläskfilé! med mos. . .


40" TV'n i från helvetet!

När det går troll i något så gör det det oftast med besked. . .  Det började med att en kund ville ha en TV som bara fanns på Dustin så jag beställde den där med postförskott. Det gick bra det var senare när Postens Företagspaket (nedan kallade PF) la vantarna på den som farsen började!

PF försökte först leverera den till NetStore med lastbil men de förstod inte att dörren in till grannen i muren här inte är huvudingången till ett IT företag och pallade inte köra runt huset för att se om det fanns en annan ingång. Så nu åkte pallen in till Toftanäs och jag fick en avi. Ok lungt tänkte jag! Jag åkte in till Toftanäs i fredags och var väl där vid 14.00 tiden. Vakten vid grinden upplyste om att företagpaket inte öppnar förens kl 15.00!! Jaha det var ju bra service! Så då åkte jag ner till MMR för att slå ihjäl den timmen.

Tillbaka 15.00 (klockslaget är intressant mer om detta) glad ihågen springer jag upp för trappan och in vid port 25 slänger snärtigt upp avin följd av mitt legg och mitt eurocard hej hopp sa jag!

Vi tar inte kort säger den bitska bakom sin glaslucka. Vad säger kä-ingen tänkte jag och frågade den klassiska "hur menar du".

- "Nä vi tar inte kort och dessutom så är beloppet högre än 10.000.- och då måste du fixa en postväxel"
- "Vi vill inte hantera så mycket kontanter här"

Då undrade jag: HUR VORE DET OM NI TOG KORT?!??????

Ja ja jag gav upp och höll helg. . .

Nä historien är inte slut. . . Måndag, lunch, Postväxel tänkte jag, jag åker in till Vellinge, käkar sticker till posten och fixar postväxeln och sen in till stan. . . Kommer till posthelvetet i Vellinge. . . sommar tider - vi öppnar 15.00 JESUS! Och jag sätter mig i bilen och jobbar en halvtimme med laptopen. Kommer äntligen in (15.00) Sommar vikarien tittar undrande på mig ringer ett support nummer och låter meddela att de ej längre utför dylika tjänster. Banken var hennes tips.

Låt se nu, vad är klockan. . . na na na na nanaaa na na då var det stängt. . .

Så idag tisdag fick jag åka till min bank i Limhamn få ut en postväxel, åka till Toftanäs, där jag knappt höll på att få ut skiten eftersom postväxeln hade nån liten detalj som den biske inte förstod. Då tappade jag besiningen och skrek: FÅ HIT TV JÄVLEN NU!

En liten historia hämtad från PF verkligheten!


Dannes första burnout!

Idag fick Danne (min son) träna på att göra lite burnouter på MECA Raceway!

Det gick galant! Vi upptäckte att parkeringsbromsen endast tog på framhjulen så den kunde användas som en riktig line lock! Sen trimmade vi den genom att justera lite förgasare och annat så nu gör den ca 40 km/h

Naturligtvis filmades spektaklet och filmen ligger nu på youtube här:

http://www.youtube.com/watch?v=RwVPNq0Pt3Q

Naturligtvis tyckte han det var skit kul. . .

POWER Streetfinals Reunion!

7-8 Augusti är det dax för årets ballaste arrangemang! Power Streetfinals Reunion! Kjelle har dessutom pillat samman en nostalgi TOPFUEL så det kommer att bli mycket flammor och öronbedövande nitro oljud!

Mer information på www.streetfinals.se

Kommande artikel i POWER www.srif.se/publik.htm

Dont miss it!

MMMMM!

Finns det något godare än köttbitar med pommes på Stippes! :)

Lunchnöje på CyberCom



Vi ett kundbesök och leverans till Cybercom idag fick jag lära mig den senaste IT Tekniken / Utrustningen!

Jag frågade: "har ni mycket att göra?" Ja svarade alla på helpdesk med en mun! "kom med här ska du få se vårt senaste projekt som tar mycket tid just nu"

Edward leder iväg mig genom vinlande korridorer och jag tror vi är på väg mot ett server labb eller nått i den stilen. Ack vad jag bedrog mig!

Edward tillade förstås att sånt här håller vi på med på raster och lunch!

Leverera mera. . .

Så där ja 5 datorer hit 5 datorer dit. . .  la la la. . .

Utflykt!

Några vänner bjöd in familjen Håård till sin stuga vid havet närmare bestämt Löderups strandbad. Ligger 10 minuter från Ales Stenar vid Kåseberga hamn.

Där blev jag lurad när det skulle va så bra! Na na na naaaa na. . . 30 sek åt helvete till en galning som leker turistguid och springer upp och ner för sandhögen. HA HA HA mer detaljer kommer men han försöker inbilla folk att det är Fenicierna som kånkat upp stenarna. Värsta farsen jag sett! Ev ska jag göra en liten grej på youtube om det.

3G och GSM täckningen är lika med noll så jag känner mig lätt avskuren från världen. Just nu sitter jag i bilen utanför receptionen till campingen och har hackat in mig på deras trådlösa nät.

Mer från landet ingenstans kommer!



Full fart framåt i lågkonjukturen!

NetStore tuffar på som en nitroinjekterad Topful (ja jag vet hur det stavas) ingen lågkonjuktur här kan jag säga. Men det börjar bli lite lugnare då folk (läs kunder) dragit på semester. Det är ju sådana tider nu.

MOHAHAHAHA note: Kusin Henrik har dragit till Kiruna! för att bestiga Sveriges högsta berg! Kebnekaise vilken helsjuk idé men kul!

Vad det gäller dragracing så har jag fixat annonserna till resterande tävlingar nu. Har ändrat annons schemat lite i Kvällsposten så får vi se om det gör någon skillnad. Nu sitter jag och uppdaterar streetfinals.se så vi kan börja promota Kjelles evenemang på allvar.

Bygger fet virtualizerings maskin till en kund!



Slutligen har jag fått alla delar till en kunds virtualiserings server!
Den ska få 48 GB minne och 8 st 500 GB diskar samt två quadcore processorer!

Prismässigt så hamnade den under 40.000.- !!! En liknande HP burk hade hamnat på över 100.000.-

Lite filmer från helgen

Då jag fick höra att någon varit inne i tältet för att fotografera några tomater som blivit glömda efter MMR nationals så var vi tvungna att göra en liten film:

http://www.youtube.com/watch?v=7kvUTYdjhmI 

Fick till en liten segerintervjuv med Håkan Nilsson efter TD finalen. Vet tyvärr inte vilken tid han körde.

http://www.youtube.com/watch?v=WaiWDrQ2lPU

Tack till all trevlig publik, team och funkisar för en väl genomförd tävlingsheg. Det var brutalt varmt kan jag säga.

Tävling till helgen!

Malmö Nationals till helgen på MECA Raceway!

Öltältet är stocked up och ready to run Lördag - Söndag!

Vi ses där hoppas jag. . .

Igårkväll lärde jag grabben grilla!



När man uppnått en viss ålder måste man inviga pojkar i grillningens magiska värld! Så igår fick han träna på Fläskkarré med allt från marinad till griltid. Hans egen kommentar när han satte i sig två hela karrér var "detta är det godaste jag någonsin ätit" ha ha. . . Nästa gång ska vi träna på helgrillad Fläskfilé!

Världerekord försök ikväll på banan!

Ett Danskt MC team har byggt en ELdriven tävlingshoj och ska försöka slå världsrekord ikväll på MECA Raceway. DR1 ringde just och vill göra ett DIREKTSÄNT inslag i Danmarks största nyhetsprogram mellan kl 21.00 - 21.30. . .

Cool!

Dragracing tävling i helgen

Nu till helgen är det dax för Malmö nationals på MECA raceway 123 anmälda team!

Det kommer att bli cool vädret ser bra ut!

Alla annonser är nu fixade och inskickade.

Maten till tältet är beställd.

Pressreleaser är skickade.

Poängberäkningen i TSDS är uppdaterad.

Som vanligt så ringer telefonen oavbrutet!

Måste ha en sån här!


NetStore

Som det snurrar! En ny kund till idag. . .


RSS 2.0